Storage

The satisfaction of our partners is important to us, so we can meet any storage needs in our warehouse.

Szűkfolyosós tárolás

Amint a nevében is szerepel, szűk folyosókat tartalmaz (ca 1.8 méter), amelyben egy forgatható villás targonca közlekedik. Ez mind a folyosó bal oldaláról, mind pedig a folyosó jobb oldaláról tud ki-, ill. betárolást végezni.

A rendszer előnye, hogy ugyanazon alapterületen több áru tárolható és nem veszítünk a rendszer azon tulajdonságából, hogy minden egyes raklaphoz külön-külön hozzáférünk. A szintek könnyen mozgathatók a tárolandó termékeknek megfelelően.

Elsősorban könnyen kezelhető, raklapon elhelyezett, lassan forgó áru tárolására alkalmas ezen megoldásunk.

Soros állványzat

A soros rendszerű raklapos állványnál bármelyik áru azonnal hozzáférhető. Érvényesülhet a FIFO-elv, de a be- ill. a kitárolás sorrendje szabadon variálható. Viszonylag nagy anyagforgás estén is kényelmesen használható rendszer.

A rendszer bármilyen targoncával kiszolgálható. A rendszer rugalmasan alakítható egy-egy adott épület adottságaihoz, sajátosságaihoz, továbbá a tárolási szintek is viszonylag egyszerűen módosíthatók.

A raktárunkban kialakított dupla soros állványoknál az állványok egy oldalról közelíthetők meg, amely nem jelenti a fentiekben leírt előnyök elvesztését.

Állványrendszerünk jelentős (1.2 tonna) súlyú raklapok kezelését is lehetővé teszi.

Karos állványzat

A karos állványok a szálanyagok tárolását teszik lehetővé. A FIFO elv érvényesíthető, mert bármelyik rakathoz könnyen hozzáférünk.

A csövek, profilok vagy hosszú, terjedelmes anyagok előkészítésénél és tárolásánál a raktári rendszer gyors illeszthetősége olyan előny, amely kifizetődik a mindennapos használat során.

Mind kézi mind gépi rakodással kiszolgálható. Szinte bármilyen hosszúságú anyag egyszerűen tárolható rajta.

Tömbös tárolás

Tömbös tárolás esetén nem állványzaton helyezkednek el a raklapok, hanem a termék tulajdonságaitól függően – jellemzően 2-5 raklap magasan – közvetlenül egymásra helyezve.

Ezáltal a gyorsan forgó, egész rakatok kezelése válik egyszerűvé az áru sérülése nélkül.